8.5.11

Just around the corner there's summer

Indsendt af Maria


Så er det igen lang tid siden jeg har blogget. Igen. Virkelig lang tid siden denne gang. Årsagen er blandt andet at min elektronik-karma ikke er helt så super. I sidste uge skete der nemlig noget virkelig skidt for mig. Mit kamera.. Det døde.... Okay, det lød rimelig dramatisk, men min objektiv er fuldstændig ødelagt. Jeg har allerede bestilt et nyt (endda et bedre) så det glæder jeg mig umådelig meget til at få. Faktisk skulle jeg komme i besiddelse af det i morgen! Jeg elsker virkelig at fotografere, så det har været hårdt at leve uden det, specielt i disse solskinsrige dage, hvor alt nærmest inspirerer en. Nå, men pga. ødelagt kamera og ødelagt computer (længere histore) har jeg været nødsaget til at påtage mig en masse arbejde. Og jeg mener, en masse!
Desuden har jeg gjort noget op med mig selv. I stedet for noget modeblog-agtigt, kunne jeg egentlig hellere tænke mig en fotografiblog-agtig. Så det ændres lidt her på bloggen. Hope you don't mind! Jeg kan bedre lide at skabe, forevige og fange fotografier. Jeg kan bedre lide at stå bagved kameraet. Det elsker jeg. Som nogle nok ved har min søster en blog, så jeg har brugt meget tid på at tage billeder for hende. Jeg synes vi danner et godt "team". Jeg bag kameraet, og hende foran det. Hehe. Vi forstår hinanden fantastisk godt (En form for tvillinge-telepati?), så det bliver oftest et godt og spændende resultat.
Derfor.. Søde læsere (PS, tusind tak fordi I stadig følger med!), vil det ikke blive mit ansigt der dukker op på bloggen. Men billeder - eller verdenen - gennem mine øjne, eller nærmere kameralinse.

3 kommentarer:

 1. det er nogle virkelig lækre billeder!
  glæder mig til at se flere af dine fotos! :D <3

  SvarSlet
 2. Skønne billeder!
  Følger nu :)

  Agnes
  http://agnesvictoria.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Mange mange tak piger. Jeg er glad for I følger med! :) Kys

  SvarSlet